Accountmanager Social Friendz

Fulltime

Ben jij die salestopper die graag op pad is, met overtuigingskracht weet te spreken en een kick krijgt van verkopen? ⭐️ Social Friendz zoekt een fulltime accountmanager die niet bang is om hard te werken en zich graag wil ontwikkelen binnen het snelst groeiende veld van marketing en communicatie. Social Friendz is een full-service influencer marketing agency, waardoor je bezigheden geen dag hetzelfde zijn! Wij ontwikkelen, sturen en voeren de mooiste campagnes uit voor grote nationale merken. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat snel groeit en zoeken daarom versterking in ons team.

Functieomschrijving

Als Accountmanager voor Social Friendz weet je als geen ander influencermarketing en onze diensten op enthousiaste wijze te verkopen aan nationale adverteerders. Je bent een ster in het onderhouden van contacten met bestaande relaties en gedreven in het genereren van new business. De ideale kandidaat heeft affiniteit en ervaring met influencermarketing en kan zich verplaatsen in de wensen van adverteerders. Vanuit jouw saleservaring weet jij in ieder geval precies hoe jij jouw contacten ten volle kan benutten voor ons en hoe je die contacten ook om kan zetten naar boekingen. Kortom, een afwisselende baan waarin je snel moet schakelen en waar jij goed kan laten zien wat je als Accountmanager waard bent.

Functie-eisen

  • Jij bent een commercieel talent met minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Saleservaring (min. 1 jaar) en een commerciële instelling is een must
  • Je bent een doorzetter met een proactieve houding en een kei in het overtuigen van potentiële klanten
  • Je bent enthousiast, zelfstandig, accuraat en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je staat er niet gek van op te kijken om de telefoon op te pakken
  • Je kunt uitstekend overweg met de programma’s Outlook, Word en Excel
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

Een leuke werkplek in een modern pand in Leiderdorp. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden een uitdagende werksfeer in een platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Niet eindeloos vergaderen, maar lekker aan de slag en doen waar je goed in bent! Je werkt in een team bestaande uit jonge en enthousiaste collega’s in een dynamische branche. Meedenken, initiatief tonen en snel schakelen wordt zeker gewaardeerd binnen onze organisatie. Achter Social Friendz gaat een jong, enthousiast en toegewijd team schuil waarvan jij deel kan gaan uitmaken!

Solliciteren

Wij zoeken bij voorkeur mensen die in een straal van max. 25 km rondom Leiderdorp wonen. Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Stuur dan je CV, motivatie én koffievoorkeur naar Ellen Berk via werken@socialfriendz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.