America Today x Social Friendz: Instagramable Wall

Op zoek naar dé nieuwe Instagramable hotspot? Zoek niet verder! De America Today store aan de Ferdinand Bolstraat is the place to be! Het was aan Social Friendz om buzz te creëren voor de fotowaardige locatie, met als doel de nieuwe Spring/Summer ’19 collectie van America Today te introduceren.

De America Today store in Amsterdam is momenteel voorzien van een kleurrijke wall in dezelfde stijl als de items uit de Spring/Summer ’19 collectie. In fact, de muur is opgesplitst in tweeën en bevat exact dezelfde bloemetjespatronen als twee blouses uit de collectie. De ene helft van de wall is voor mannen, de andere voor vrouwen — uiteraard kun je ook switchen. Social Friendz selecteerde influencers (m/v) die matchen met America Today en stuurden hen naar de winkel om via de matching muur de zomercollectie aan te kondigen. Dit leverde een uniek plaatje op; de kleding leek over te lopen in de muur.

Resultaten

Voor de campagne zijn zestien influencers ingezet om de nieuwe Spring/Summer ’19 collectie van America Today te introduceren en awareness te vergroten voor de Instagramable wall op de Ferdinand Bolstraat. De campagne heeft ruim 154.000 mensen bereikt en de content is meer dan 215.000 keer bekeken. Via Instagram Stories zijn ruim 77.000 mensen bereikt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SABINE HERMANS (@whats.sab) op