‘Social Friendz voorziet in een kwalitatief netwerk van influencers’’

Als full service influencer agency neemt Social Friendz alle zorgen van merken/bedrijven uit handen op het gebied van influencer marketing. We denken mee over de merkstrategie en beoogde doelgroep en op basis daarvan komen we met een passend campagne voorstel. We vinden het belangrijk dat er resultaten behaald worden en daarom monitort Social Friendz het hele proces.

Alle influencers die wij opnemen in ons bestand, krijgen te maken met een strenge selectieprocedure. Social Friendz heeft een formule ontwikkeld waarbij we exact kunnen inzien of een account volledig uit echte volgers bestaat of dat er gekochte volgers bij zitten. Dat laatste komt helaas veel vaker voor dan men denkt en is zonder professionele kennis lastig te signaliseren.

Het engagement (betrokkenheid) van de volgers ten opzichte van een influencer staat bij ons hoog in het vaandel. We checken nauwkeurig of het profiel van de volgers van een influencer past bij de doelgroep van de klant. Op deze manier selecteren we een kwalitatieve groep influencers die mogen deelnemen aan de campagne. We kennen alle influencers met wie we samenwerken goed, selecteren alleen de besten, schrijven een duidelijke briefing uit en bewaken de kwaliteit van de content. Daarnaast checken we of de influencers hun afspraken zijn nagekomen en verzorgen we na afloop van de campagne een uitgebreide rapportage.

Social Friendz is daarmee een full service influencer agency met veel expertise.
We beschikken over een ruim portfolio van bloggers, instagrammers en content creators, ook wel influencers genoemd. Ons netwerk bestaat uit influencers voor elke beoogde doelgroep. Is het budget beperkt? Dat is geen probleem. Social Friendz biedt bedrijven de mogelijkheid om producten of diensten te barteren, zodat zonder out-of-pocket kosten een (online) campagne kan worden vormgegeven. De producten of diensten die een adverteerder inbrengt (bijvoorbeeld tickets, producten of belevingen) worden door ons voor eigen rekening en risico aangeboden via onze sites Ticketveiling.nl en Tripper.nl.