Social Friendz is een full-service influencer marketing agency dat uw merk op de digitale map zet. We helpen merken om hun doelstellingen te bereiken via de juiste influencermatch. Ons uitgebreide netwerk omvat micro- en nano-influencers in verschillende niches. We zetten het kanaal en de creativiteit van influencers in om unieke content te creëren dat uw doelgroep aanspreekt. Dit bewijst dat een afbeelding of video meer dan duizend woorden waard kan zijn. We nemen merken alles uit handen en verzorgen influencercampagnes van begin tot eind. Van concept en strategie tot selectie en influencermanagement, we take care of the whole process.

 

Influencers don’t become “influential” for lack of high-quality content

Onze focus ligt dan ook op betrokkenheid, response en kwaliteit van content, wat inhoudt dat wij influencers met ‘fake followers’ eruit filteren en controleren of de content aansluit bij het imago van uw merk. Wij hanteren een hogere engagement rate dan het gemiddelde, zodat de boodschap daadwerkelijk invloed heeft. De identiteit van merken en influencers matchen om strategische campagnes op te zetten die échte impact hebben op social media—it’s our job and we love it! 

Micro doesn’t always mean small!

We richten ons bewust op micro- en nano-influencers. Deze influencers staan bekend om hun trouwe aanhang en hoge betrokkenheid. Ze delen hun passie en interesses binnen hun eigen vakgebied met een zeer betrokken doelgroep. Het zijn getalenteerde content creators wiens aanbevelingen zeer effectief zijn. Niet alleen hechten wij veel waarde aan het persoonlijke contact met onze influencers, ook zijn we er om ze te helpen zich verder te ontwikkelen. Dit doen we door middel van feedback, how-to guides en meer.