Soof de Musical x Social Friendz: Influencers nemen een kijkje in de keuken van Soof

Soof, wie kent haar niet? Na twee succesvolle fims en een tv-serie is er nu ook een verrukkelijke theaterversie over de meest chaotische doch ambitieuze cateraar van het land. Zes influencers mochten een kijkje nemen in de keuken van Soof, waar live gekookt wordt door niemand minder dan Soof herself. Voor de campagne plaatsten zij een Instagram-post en meerdere Instagram Stories, waarin zij hun volgers meenemen in de wereld van Soof.

Zes influencers stapten afgelopen weekend als een van de eersten de keuken van Soof binnen tijdens de try-outs in het Chassé Theater Breda en ‘proefden’ de sfeer van dichtbij. De voorstelling, die zich afspeelt op een kookeiland op het podium, is geïnspireerd op de eerste film en vertelt het verhaal over de klunzige moeder én cateraar met een problematiek huwelijk. De influencers zaten eerste rang op het podium en werden van dichtbij meegezogen in het klunzige leven van Soof. Lifestyleblogger én groot fan van musicals Esmee verklapte een opvallend detail op haar account: “Het podium draaide rond, say what?! Hoe cool!”

#Sooffailste

Tijdens de musical genoten de influencers niet alleen van een show vol humor en klunzigheid, ook krijgen zij allerlei hapjes van Soof voorgeschoteld. “Met een VIP-plek op het podium, fantastische acteurs en niet te vergeten de lekkerste kookkunsten van Soof hebben mama en ik onze ogen (en maag!) uitgekeken”, aldus lifestyleblogger Denise. En daar bleef het niet bij, want stiekem herkent iedereen zich wel een beetje in Soof. Via de hashtag #Sooffailste gingen de influencers via Instagram Stories in gesprek met hun volgers over een typisch Soof-momentje. “Soms ben ik net als Soof super clumsy”, aldus hotspot blogger Vivianne, verwijzend naar het zetten van eyeliner—dat keer op keer mislukt. “Chanel-parfum in de wc laten vallen… #Sooffailste”, laat content creator Laura weten. Ouch!  

Soof de Musical speelt tot 7 april 2019 in Nederlandse theaters. Kaartjes kun je kopen via https://soofdemusical.nl

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MARIEKE ☼ (@mariekekazen) op